Fem grunner til at kun Messi er Messi

Han debuterte på Barcelonas førstelag 16. oktober 2004. Siden har det gått slag i slag!

(upublisert) Opprettet
Forrige uke ble 26 år gamle Lionel Andres Messi Barcelonas mestscorende spiller gjennom alle tider. Den 169 cm lille  argentinske ballkunstneren holder også målrekorden i Mesterligaen, med 14 fulltreffere i sesongen 2011/12. Men her er det flere som puster ham i nakken i år. Følger du spansk fotball, er det ikke mulig å utenom Messi. Og her du fem grunner til det: 1. En stjerne er født 17 år gammel scoret han sitt aller første mål som førstelagsspiller på Camp Nou. Les mer 2. Enkelt, men effektivt under muren Bommer du er du en dust, om du lykkes et geni. Se denne frekke perlen mot Uruguay. Les mer 3. En mot tre er feigt Med tre Sevilla-spillere rundt seg, dundrer Messi ballen i mål på halvvolley. Les mer 4. En frekk lobb Mer nonchalant mål skal du lete lenge etter. Her er det Tenerife som får seg en smell. Eller rettere sagt, en nydelig chip. Les mer 5. Da Messi tok en Maradona Da Messi som 19-åring nærmest kopierte Diego Maradonas legendariske raid fra VM i 1986, ble han virkelig en av de store. Her kan du se det igjen og igjen ...! Les mer  For sammenlikningens skyld: Her er "originalen" fra 1986:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.