Du kan velge hvor mye fotball du vil ha

For mange er fotball-EM en fest, mens andre ikke bryr seg. På SOL kan du selv bestemme om du vil ha fotball på forsiden eller ikke.

(upublisert) Opprettet
Fotball-EM i Ukraina og Polen foregår i perioden 8. juni til 1. juli. Selv om Norge ikke er kvalifisert denne gangen, så vil det likevel bli mye fokus på mesterskapet. NRK, TV2 og Canal9 har TV-rettighetene her i landet, og det vises to kamper PÅ TV hver kveld. Også på internett vil dette være en stor begivenhet, så også for SOL. Vi kommer til å følge dette på vanlig måte som den store sports- og nyhetsbegivenheten det er.

Skjul eller vis

Både på mobil- og desktop har vi egne EM-sider. På desktop finner du siden her. Mobilsiden er her; m.sol.no/sport/euro_2012/ På SOLs forside er det et eget område hvor alle artikler knyttet til selve kampene vil ligge. Er du fotballinteressert skal du finne alt det relevante her. Er du ikke interessert i kampene idet hele tatt, kan du klikke på «skjul»-knappen øverst til høyre. Da vil hele EM-feltet kollapse, og du slipper å se fotballsakene. Når som helst kan du klikke på «vis»-knappen så dukker alt opp igjen. Ha et godt EM! Per Tandberg Redaktør sol.no

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.