Annonse

Du kan velge hvor mye fotball du vil ha

For mange er fotball-EM en fest, mens andre ikke bryr seg. På SOL kan du selv bestemme om du vil ha fotball på forsiden eller ikke.

Fotball-EM i Ukraina og Polen foregår i perioden 8. juni til 1. juli. Selv om Norge ikke er kvalifisert denne gangen, så vil det likevel bli mye fokus på mesterskapet. NRK, TV2 og Canal9 har TV-rettighetene her i landet, og det vises to kamper PÅ TV hver kveld. Også på internett vil dette være en stor begivenhet, så også for SOL. Vi kommer til å følge dette på vanlig måte som den store sports- og nyhetsbegivenheten det er.

Skjul eller vis

Både på mobil- og desktop har vi egne EM-sider. På desktop finner du siden her. Mobilsiden er her; m.sol.no/sport/euro_2012/ På SOLs forside er det et eget område hvor alle artikler knyttet til selve kampene vil ligge. Er du fotballinteressert skal du finne alt det relevante her. Er du ikke interessert i kampene idet hele tatt, kan du klikke på «skjul»-knappen øverst til høyre. Da vil hele EM-feltet kollapse, og du slipper å se fotballsakene. Når som helst kan du klikke på «vis»-knappen så dukker alt opp igjen. Ha et godt EM! Per Tandberg Redaktør sol.no