Vis mer

De var alle for store i kjeften - nå får de svi etter Leicesters Premier League-triumf

Suksess har "store" konsekvenser for noen.

(upublisert) Opprettet
Da serien startet var oddsen for at Leicester City skulle løfte troféet ved sesongslutt vanvittige 5000 - 1, og nå frykter britiske bookmaker å måtte betale ut mer enn 50 millioner pund i gevinster, skriver Financial Times.

For selv om det er færre som har veddet på "The Foxes" enn på større klubber så er det nok til at det blir store summer når alle gevinstene legges sammen.

Men det er ikke bare penger det har blitt veddet om i forkant av det som er tidenes sjokkseier i Premier Leagues historie.

Undertøy på TV i beste sendetid


(FOTO: Mike Egerton / Pa / NTB scanpix)

Gary Lineker, tidligere fotballstjernene og nå BBCs ekspertkommentator, lovte i en tweet at dersom Leicester City avsluttet sesongen på toppen av tabellen skulle han stille på TV i kun undertøy.

Skal krabbe 155 kilometer


Men det finnes også en nordmann på listen over de som har gått på en "veddemålssmell".


– Det er et helt forferdelig veddemål. Rett før jul satt jeg med sønnen min og så på Premier League og han fortalte da at hvis Chelsea rykket ned så skulle han gå fra Lillestrøm til Larvik. Jeg kunne jo ikke være noe dårligere og sa at hvis Leicester vinner, så skal jeg krabbe samme strekning, sa Ove Øderud til Romerikes Blad.


Dette sa han får to uker siden, og da var det forstatt håp for å slippe. Men etter helgens kamper må han bite i det sure eplet og krabbe de 155 kilometerene fra Vestfoldsbyen til Akershus.Proff snookerspiller skal stille i Leicester-drakt


(FOTO: Xinhua, SipaUSA / NTB Scanpix)

Mark Selby, en av verdens beste snookerspillere har lovt at dersom Leicester vant så skulle han stille i "World Snooker Championship" kledd i Leicester City sin hjemmedrakt. Noe som er et godt stykke unna skjorte, slips og vest som snookerproffene vanligvis har på seg under store turneringer, skriver The Daily Mail.Massevis av ville lovnader på Twitter


Hashtaggen "ifleicesterwintheleague" har trendet og spredd seg på det sosiale nettstedet Twitter en god stund, og det har dukket opp massevis av morsomme lovnader dersom laget fra Leicestershire vant ligaen:
Dersom du vil bla gjennom flere Twitterløfter kan du besøke nettsiden "If Leicester win the league" som samler alle tweets med tidligere nevnte hashtag.


Legg til sol_no på SnapChat


Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.