Branns sportslige leder gir seg: – Har kostet mye krefter

Branns sportslige leder Jimmi Nagel Jacobsen har valgt å fratre sin stilling i fotballklubben og er ferdig i stillingen ved nyttår.

Jimmi Nagel Jacobsen gir seg i Brann. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Jimmi Nagel Jacobsen gir seg i Brann. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Vis mer
Publisert

– Jeg har hatt en ekstremt bra tid i Brann og Bergen, og vi har kommet utrolig langt på 2,5 år. Det toppet seg med cupgull og seriesølv i år, men det har også kostet mye krefter. Derfor har jeg valgt å si opp min stilling, sier Nagel Jacobsen til brann.no.

Dansken ble ansatt i Brann i mai 2021, og startet i stillingen som sportslig leder samme sommer. Da lå Brann sist i Eliteserien. Året endte med et nedslående nedrykk.

Siden har imidlertid pilene pekt stikk mot vei.

– Det har vært utrolig gøy og spennende. Jeg er stolt over det vi har fått til, og hvilken retning vi sammen har fått klubben i. Det er et sterkt fundament her nå, og jeg er glad for å ha fått jobbe i Brann og bo i Bergen. Det har vært gode kollegaer, en fantastisk spillergruppe og et strålende trenerteam, sier Jacobsen.

Dansken skal jobbe i Brann ut året. Samtidig skal Brann lete etter en permanent erstatter.

– Vi ønsker å takke Jimmi for hans strålende jobb for Brann gjennom sine år i klubben, og ønsker han masse lykke til videre. Vi har nå blitt enige med Per-Ove Ludvigsen om at han fyller inn sammen med Jimmi ut året, slik at klubben er best mulig rustet for det kommende overgangsvinduet på nyåret, sier daglig leder Christian Kalvenes.

Ludvigsen har flere år som sportslig leder i Brann bak seg fra tidligere.

– Klubben kom til meg i dag og spurte meg om hjelp. Det har jeg takket ja til, sier han.

(©NTB)