Bendtner vraker seg selv etter alvorsprat med Hareide

Blir ikke å finne i nordmannens første landslagstropp.

Bendtner vraker seg selv etter alvorsprat med Hareide
(upublisert) Opprettet
Etter en alvorsprat med landslagstrener Åge Hareide har Nicklas Bendtner meldt forfall til nordmannens første landslagstropp.


– Etter en god og konstruktiv samtale med Åge Hareide har vi kommet fram til at jeg ikke tar del i de to neste landskampene. En måned uten spilletid og en veldig vanskelig situasjon for meg i Wolfsburg har gjort at jeg i samarbeid med Åge har meldt forfall, sier Bendtner i en uttalelse ifølge danske Ekstra Bladet.


Hareide presenterer sitt første uttak som dansk landslagssjef klokken 13.00 onsdag. Ved å ta en prat med Wolfsburg-spiller Bendtner i forkant av uttaket, har han trolig sluppet unna et vanskelig og potensielt kontroversielt valg.


– Alle vet forhåpentligvis hvor mye landslaget betyr for meg, og jeg vil alltid være til rådighet så lenge jeg spiller. Det er en stor ære å bære våre farger. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Åge og Jon (Dahl Tomasson, assistent) i framtiden, og jeg ønsker laget hell og lykke de neste kampene, skriver Bendtner.


28-åringen er helt ute i kulden i tyske Wolfsburg og har ikke vært i aksjon siden 6. februar. Dansken har ikke startet en kamp siden november.


Danmark møter Island og Skottland i slutten av mars. (©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer