Vis mer

Bendtner vraker seg selv etter alvorsprat med Hareide

Blir ikke å finne i nordmannens første landslagstropp.

(upublisert) Opprettet
Etter en alvorsprat med landslagstrener Åge Hareide har Nicklas Bendtner meldt forfall til nordmannens første landslagstropp.


– Etter en god og konstruktiv samtale med Åge Hareide har vi kommet fram til at jeg ikke tar del i de to neste landskampene. En måned uten spilletid og en veldig vanskelig situasjon for meg i Wolfsburg har gjort at jeg i samarbeid med Åge har meldt forfall, sier Bendtner i en uttalelse ifølge danske Ekstra Bladet.


Hareide presenterer sitt første uttak som dansk landslagssjef klokken 13.00 onsdag. Ved å ta en prat med Wolfsburg-spiller Bendtner i forkant av uttaket, har han trolig sluppet unna et vanskelig og potensielt kontroversielt valg.


– Alle vet forhåpentligvis hvor mye landslaget betyr for meg, og jeg vil alltid være til rådighet så lenge jeg spiller. Det er en stor ære å bære våre farger. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Åge og Jon (Dahl Tomasson, assistent) i framtiden, og jeg ønsker laget hell og lykke de neste kampene, skriver Bendtner.


28-åringen er helt ute i kulden i tyske Wolfsburg og har ikke vært i aksjon siden 6. februar. Dansken har ikke startet en kamp siden november.


Danmark møter Island og Skottland i slutten av mars. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.