Pep Guardiola:

Avis: Guardiola ga bort PL-bonusen til City-ansatte

Manchester City-manager Pep Guardiola fikk en betydelig bonus for å vinne Premier League. Summen donerte han til medarbeidere i klubben.

Manchester City-trener Pep Guardiola skal ha gitt bort bonusen sin for å vinne Premier League. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB.
Manchester City-trener Pep Guardiola skal ha gitt bort bonusen sin for å vinne Premier League. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det melder den britiske avisen Daily Mail. City har ikke bekreftet størrelsen på Guardiolas bonus, men avisen hevder å vite at han skal ha fått opp mot 750.000 pund etter å ha sikret sin femte Premier League-tittel.

Et slikt beløp tilsvarer over 10 million kroner.

Guardiola har ofte understreket viktigheten av alle de ansatte i City, og tok det nå et steg videre ved å dele hele bonusen med blant annet resepsjonister og sikkerhetspersonell.

De ansatte som jobber administrativt og på klubbens treningsanlegg, får fra før en liten bonus for hver turnering Manchester City vinner. Denne sesongen ble de lyseblå historiske som det første engelske laget til å vinne «The Treble» siden Manchester United gjorde det i 1999.

Det vil si at de vant både Premier League, FA-cupen og Champions League.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer