«Yngvar, det kan dreie seg om en veldig stor sum»

Skiensmannen gikk inn i historiebøkene. I kveld kan en nordmann vinne 335 millioner kroner.

(upublisert) Opprettet
Med to måneder siden noen klarte å prikke inn de fem hovedtallene og de to stjernetallene, er det duket for en astronomisk førstepremiepott i kveldens Eurojackpot-trekning. I løpet av ni uker har potten vokst seg til 335 millioner kroner, den nest høyeste i Norsk Tippings historie. Den største ble vunnet av en tysker i fjor. Her kan du spille på fredagens trekning. Yngvar Borgersen (63) ble 3. mai i fjor historisk da han som aller første nordmann stakk av med hele førstepremiepotten på 102 millioner kroner i Eurojackpot. LES OGSÅ: Her er Norsk Tippings 20 største gevinster - Sønnen min satt og så på sendingen, og når han så at det var en nordmann som stakk av med 102 millioner hadde han sagt: "den jævlen", også var det jo faren hans, sa 63-åringen etter storgevinsten. Borgersen var på forretningsreise da han oppdaget flere ubesvarte anrop på sin telefon. Da han ringte tilbake, kom han til Norsk Tippings telefonsvarer. Hjemme på hytta i Skien satt kona og hadde hørt om mannen fra Skien som hadde vunnet 102 millioner kroner. «Yngvar, det kan dreie seg om en veldig stor sum», sa hun til mannen sin. Skiensmannen feiret nyheten med champagne sammen med kollegene. Mandag dro han på jobb som vanlig. - Det er klart det er mye penger, men så har jeg gode rådgivere rundt meg som kan hjelpe meg med hvordan jeg skal investere de. Mulig at familienbedriften vil få ett tilskudd slik at vi kan sette igang produksjonen av en borerigg vi har tenkt på lenge, sa mannen til Norsk Tipping.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.