Vinn på hest!

Endelig kan du spille på hest på SOL.no.

(upublisert) Opprettet
I samarbeid med Rikstoto gir vi deg nå muligheten til å vinne penger på hest. Du kan alltid spille på hest på forsiden til SOL. Helt nederst finnes knapper til direkte spill hos Rikstoto - noen få klikk, og man kjemper om millioner! Ta det helt med ro. Du trenger faktisk ikke å kunne noe om hest for å vinne. Det finnes et tilbud uansett hvilket kunnskapsnivå man befinner seg på. Har du ikke peiling på hest? Spill Lyntoto! Da trenger du kun å bestemme deg for hvor mye du ønsker å spille for – så ordner maskinen opp i resten. Prøv her: Klar for mer? Spillvarianten Lynbanker går ut på at man markerer egne hester på bongen. Så bestemmer man hvor mye man vil spille for og lar spillsystemet sørge for resten. Lyst til å prøve på egenhånd? Med litt kunnskap og erfaring kan du øke spenningen med å fylle ut hele eller deler av kupongen selv. Det er slett ikke så komplisert, se bare på denne korte videoen: Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.