- Vi fikk oss en god latter

Mann sjekket Viking Lotto-kupongen sammen med en kollega. Onsdag er det 63 millioner i potten.

(upublisert) Opprettet
Det er duket for en skikkelig kjempepott i Viking Lotto-trekningen onsdag. Ettersom det ikke var noen som trakk lykketallet forrige uke, er det hele 63 millioner kroner i potten en helt vanlig onsdag i desember. Her kan du spille i onsdagens trekning: Den eneste norske vinneren forrige uke, var intetanende om at han var nybakt Lotto-millionær og Norsk Tipping fikk heller ikke tak i vedkommende. Mannen fra Møre og Romsdal jobber nemlig offshore i USA og hadde ikke tilgang til mobiltelefon. Men da han endelig fikk sjekket rekken og bekreftet at han hadde vunnet 3.546.715 kroner, sto jubelen i taket. Mannen fikk først snakket med Norsk Tipping torsdag ettermiddag. - Det pleier å stemme når jeg vinner mindre premier, så jeg regnet med det stemte denne gangen også, Jeg sa til en kollega at han måtte komme og se, og sammen fikk vi oss en god latter, fortalte vinneren til Norsk Tipping.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.