Sist lørdag stakk én av med hele Lotto-potten

Kan det skje igjen?

(upublisert) Opprettet
En mann fra Gudbrandsdalen fikk lørdag Lotto-drømmen oppfylt. Han var den eneste med sju riktige Lotto-tall. Dermed kunne han glede seg over 10,8 millioner kroner rett inn på kontoen. Mannen i 40-åra ble en smule overrasket da telefonen fra Hamar kom. - Oj, er jeg den eneste som har syv rette? Jeg sparer til bil, så nå blir det ihvertfall ny bil. Mannen fortalte videre at han ikke hadde noen store drømmer bortsett fra en ferie.

LES SAKEN: 10,8 milioner til mann i 40-åra

På selveste 17.mai lørdag er det rundt 10 millioner kroner i Lotto-potten. Blir det ny alenevinner på dagen hvor grunnloven fyller 200 år? Innleveringsfrist er som normalt 18:00 (17:55 på nett og mobil), men trekningen sendes først klokka 22:50 lørdag kveld. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.