Så lett er det å spille på hest på nett

Du trenger ikke engang å registrere deg for å spille.

(upublisert) Opprettet
Har du ikke peiling på hest? Ikke fortvil. Det finnes et tilbud for deg uansett hvilket kunnskapsnivå du befinner deg på. NYBEGYNNER? I så fall anbefaler vi Lyntoto - spillet for deg som ikke har peiling på hest. Her må du bare bestemme deg for hvor mange penger du ønsker å satse. KLAR FOR MER? Med litt kunnskap og erfaring kan du øke spenningen med å fylle ut deler av kupongen selv - det kalles Lynbanker. Du kan også fylle ut hele kupongen på egenhånd. Her finner du spillene som passer for deg. SPILLER DU MYE? Du trenger ikke å registrere deg med egen spillkonto for å spille på nettet, men hvis du tror du kommer til å spille flere ganger kan det være lurt. Da får du tilgang til «Min Side» hvor du får en historisk oversikt over spill, resultater og gevinster. Om du har logget deg inn på spillkontoen er du også innlogget på alle sider som samarbeider med Rikstoto, så du slipper å logge inn flere ganger. Du kan bruke den samme kontoen på Rikstoto.no, direkte på mobilen eller hos Rikstotos øvrige kommisjonærer. Andre fordeler er at du får gevinsten rett inn på spillkonto og SMS-varsel om Jackpot og store gevinster. Du kan spille helt frem til løpsstart, uansett hvor du er. Det er selvsagt helt gratis å opprette spillkonto. - Slik sjekker du om du vant Med litt kunnskap og erfaring kan du øke spenningen med å fylle ut hele eller deler av kupongen selv. Det er slett ikke så komplisert, se bare på denne korte videoen: Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.