Potten øker igjen

Ryker den i Trondheim?

(upublisert) Opprettet
Leangen Travbane i Trondheim er åstedet for lørdagens V75-løp. Jackpoten når stadig nye høyder. Hele 39 millioner utbetales til en alenebongvinner. Lars Anvar Kolle er mannen som topper V75-statistikken så langt i år. Han gir følgende tips til lørdagens løp til rikstoto.no. - Jeg legger ikke skjul på at jeg har ambisjoner bak 13 Nume Balder i 4. løp/V75-1 på Leangen lørdag. Det er en bra hest, som satt fast med krefter sist. - Nume Balder er en bra hest. Han har fått to løp i kroppen, og sist la jeg merke til at han passerte mål med krefter spart. Det er ikke enkelt å vinne V75-løp fra to tillegg, og jeg må kjøre litt på sjanse, men jeg ville hatt ham tidlig med på bongen om man garderer Nordby Ask, sier Kolle. Les hele saken her Har du ikke spilt på hest på nett? Mange tror man er avhengig av å kunne mye om hest for å spille på hest. Det er en sannhet med modifikasjoner. Det er flere måter du kan spille på hest på nett uten noen kunnskaper. ANDELSLAG: I andel kjøper du en andel av en større bong og spiller sammen med andre. Du eier dermed en tidel av en større kupong. Du må riktignok dele en eventuell gevinst med ni andre, men har på den annen side mye større vinnersjanse. I stedet for å spille for f.eks. 100 kroner alene, vil du kunne eie en tidel av en kupong til 1000 kroner. LYNTOTO: Dette er spillet som passer ypperlig for deg som ikke kan noe om hest. Spiller du Lyntoto lager maskinen en kupong for deg, med en blanding av favoritter og outsidere. LYNBANKER: Dersom du har litt kunnskap om hestespill, er Lynbanker spillet for deg. Her kan du fylle ut deler av kupongen selv, eller fylle ut hele kupongen på egenhånd. Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.