Potten nærmer seg 100 millioner

- Dette er noe jeg bare har drømt om, sa småbarnsmoren som vant over 10 millioner.

(upublisert) Opprettet
- Dette kan bare beskrives som et veldig, veldig lykkelig øyeblikk. Småbarnsmoren (39) var i sjokk da hun fikk den utrolige beskjeden av Norsk Tipping. Kveldsvakten var akkurat ferdig og hun var på vei hjem til familien. Så ringte det fra Hamar. Hun var heldig vinner av den nette sum av 10.437.940 kroner som eneste førstepremievinner i Viking Lotto! - Dette har jeg jo bare drømt om, den siste tiden har jeg drømt om å få meg en ny bil. Nå blir det ny bil, oppgradering av huset, nye Apple produkter til barna og så skal jeg jobbe akkurat så mye som jeg vil og som passer meg.

93 millioner i potten

Selv om det bare var én vinner i forrige Viking Lotto-trekning, er den internasjonale- og den norske lykketallspotten uberørt. Med fem millioner i tillegg i førstepremiepotten blir den totale summen 93 millioner dersom lykketallet trekkes ut i vinnerrekken. Her kan du spille til onsdagens trekning:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer