Plutselig kom det en telefon fra Hamar ...

- Åh, jeg tror det liksom ikke.

(upublisert) Opprettet
Å få en telefon fra Norsk Tipping på Hamar er noe svært mange har drømt om, men færreste får oppleve. Tenk deg. Du har akkurat sett Lotto-trekningen. Sju rette! Du kan ikke tro det du ser og må klype deg selv i armen. Så ringer telefonen ... Den siste uken er det mange som har fått nettopp det. En telefon fra Hamar. - Tuller du med meg? Som så mange andre reagerte 24-åringen som vant 4,8 millioner kroner i Lotto sist uke, med vantro. Lørenskog-mannen ble oppringt mens han var på fest. Lotto-kupongen ble levert med mobiltelefonen. Han hadde ikke fulgt med på trekningen. - Jeg bare leverte inn en kupong i håp om å vinne noen hundre kroner, sa 24-åringen. Men det er ikke bare i forbindelse med Lotto-trekninger man kan få en hyggelig telefon fra Hamar. Extra-lykke i Oslo En kvinne fra Oslo skulle bare en tur innom Narvesen ved en t-banestasjon i Oslo da hun kjøpte en Extra-kupong. Det var en smart avgjørelse. - 1 million kroner? Det er for godt til å være sant! Kvinnen ønsket å være anonym og forsikret om at millionen kommer godt med. - Jeg tror det ikke Tone Bergsvoll Johansen (39) kunne onsdag innkassere over en halv million etter å ha spilt Joker på mobilen og vurderer nå en sydentur for hele familien på fem. - Å, jeg tror det liksom ikke, utbrøt Troms-kvinnen til Norsk Tipping. Fornuftig nok vil Tone også spare noe av gevinsten og også ta seg råd til en sydentur. - Vi har vært og prøvekjørt ny bil, så kanskje blir det en realitet snart. Det blir sikkert en fin bil. Flax-sjokk i Hov Norsk Tipping lanserte nylig flere nye spill. Et av disse er «Flax for året». Per Guttorm fra Hov i Land kan glede seg over å få 10.000 kroner ekstra på kontoen hver måned resten av året. - Vi ble fryktelig overrasket. Kona bare satt og måpte. Hun fikk ikke frem ett eneste ord, sier Per Guttorm. Hvordan hadde du reagert om telefonen kom fra Hamar? Fortell din drøm i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.