Påskeaften er det tidenes største premiepott i Lotto

55 millioner kroner i SuperLotto-pott.

Påskeaften kan det igjen være duket for store premier. Norsk Tipping har nemlig gjort endringer på SuperLotto. Tidligere ble det trukket enten 1 eller mange vinnere, mens det nå vil trekkes et tilfeldig tall fra 1 til det antall millioner kroner som ligger i potten. Påskeaften er dette tallet 55. Det vil deretter trekkes et tall mellom 1 og 55 som angir hvor mange som deler potten. Alle tall er her like sannsynlige. Det betyr mindre sjanse for én vinner, men større sjanse for mange vinnere. Alle som spiller Lotto påskeaften, er også med i SuperLotto-trekningen. Her kan du spille på lørdagens SuperLotto-trekning:

- Dette var jo kjempegøy

For andre helg på rad var det kun én vinner av førstepremiepotten. - Det er kun én med sju rette, og det er deg, sa Norsk Tipping til den heldige vinneren av 11,7 millioner kroner. Mannen fra Sogn og Fjordane hadde problemer med si på sparket hva han ville bruke pengene på. - Dette var jo kjempegøy, var den umiddelbare reaksjonen mens han fortalte at lørdagspizzaen sto på bordet og at han gledet seg til å nyte den sammen med barna sine.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.