Onsdag kan vi få tidenes tredje største utbetaling

Sjekk kjempepotten!

(upublisert) Opprettet

- Å, du verden. Så fantastisk. Det var en grei beskjed å få.

Det var reaksjonen til kvinnen fra Bergen som fikk seks rette i VikingLotto sist onsdag etter å ha prikket inn tallene 2-17-25-27-31-37. Hun hadde ikke sjekket kupongen før Norsk Tipping ringte for å overrekke gladbeskjeden om at hun var blitt 2.485.400 kroner rikere.

Tid til å tenke på hva pengene skal brukes til hadde hun enda ikke rukket.

- Det aner jeg ikke akkurat nå. Det kom så brått på at jeg må tenke på det, sa den glade bergenseren. Onsdag er det ny trekning og ettersom lykketallet enda ikke er trukket ut i vinnerrekka, er potten nå økt ytterligere. Den totale potten er nå på utrolige 115 millioner kroner. Skulle én vinner stikke av med hele premien, vil det være den tredje største utbetalingen i Norsk Tippings historie. Her kan du spille.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.