Onsdag kan du vinne 35 millioner i Viking Lotto

Ingen norsk vinner på tre uker.

(upublisert) Opprettet
Ingen nordmenn hadde seks rette i forrige ukes Viking Lotto-trekning. I stedet var det en heldig spiller fra Finland som stakk av med nesten 10 millioner kroner. Det betyr at den norske lykketallspotten overføres til trekningen denne uken. Dermed er det totalt 35 millioner kroner i Viking Lottos førstepremiepott onsdag. Her kan du spille på de neste trekningene: I trekningen for to uker siden, var det jackpot og ingen med seks rette. Sist gang en nordmann vant, var i trekningen for tre uker siden. - Nei, det er ikke sant, var det første mannen fra Jessheim sa da Norsk Tipping overbrakte gladmeldingen. Norsk Tipping hadde gjort flere forsøk på å få tak i mannen, og måtte vente helt til klokka 13 torsdag før de fikk fortalt mannen at han var nær 5 millioner kroner rikere. Mannen måtte summe seg litt før Norsk Tipping ringte opp igjen noen minutter senere. - Nå tror jeg det, ja. Dette er jo veldig rart. Jeg vet ikke hva jeg skal si, sa den nybakte Viking Lotto-millionæren. Senere viste det seg at kona hadde blitt oppringt av en person som sa hun hadde en hyggelig melding til ektemannen. Beskjeden måtte overbringes personlig. Da hun søkte opp telefonnummeret, skjønte hun hva det gjaldt. - Jeg ville ikke si noe, selv om jeg hadde en viss peiling på hva det gjaldt. Og jeg ante i hvert fall ikke at han hadde vunnet så mye som dette, sier vinnerens kone lattermildt.

Vil du spille på nett?

Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert. (Vinnersjanse for 6 rette er 12,3 mill. per rekke. For 6 rette med lykketall: 1:98 mill. pr rekke.)

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.