Onsdag kan du vinne 133 millioner kroner

- Det kan ikke være sant, dette er helt vanvittig.

(upublisert) Opprettet
Kvinnen som var den eneste med seks rette i Viking Lotto sist begynte å gråte da hun fikk vite at hun var blitt millionær sist onsdag. - Det kan ikke være sant! Dette er helt vanvittig, hikstet kvinnen til Norsk Tipping Trondheims-kvinnen kunne innkassere 5,1 millioner kroner. En pen sum, spesielt med tanke på at hun ikke akkurat har hatt kjempeflaks før.

- Dette er første gang jeg vinner noe som helst mer enn 40 kroner.

LES SAKEN: Norsk vinner tok hele potten alene

Ettersom lykketallet ikke ble trukket ut sist onsdag, er det store penger å hente i neste trekning. Totalt er det 133 millioner kroner i Viking Lotto-potten, hvorav fem millioner er førstepremiepotten, 61 millioner i internasjonal lykketallspott og 67 millioner i norsk lykketallspott. Her kan du spille i de kommende trekningene:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.