Onsdag er det dobbel jackpot i Viking Lotto

43 millioner kroner i førstepremiepotten.

Med to uker på rad uten en spiller med seks rette, er det nå duket for dobbel jackpot i Viking Lotto. Det betyr drøyt 43 millioner kroner i mulig gevinst for én heldig vinner. 14 millioner av dette kommer dersom lykketallspotten utløses.

- Hjelpe meg, jeg skjelver

Det er tre uker siden forrige gang noen stakk av med førstepremiepotten i Viking Lotto. Da var det en kvinne (37) fra Bergen og en mann (52) fra Ålesund som kunne sprette champagnen og juble for 6.161.070 kroner hver. - Er det virkelig sant? Jeg så at en kvinne på 37 år fra Bergen hadde vunnet, men jeg ante jo ikke at det var meg, sa kvinnen da hun ble oppringt for andre gang av Norsk Tipping. - Jeg sjekker aldri kupongene mine, så nå ble jeg helt sjokkert. Hjelpe meg, jeg skjelver. Dette er mye mer enn jeg har drømt om, la hun til. Mens 37-åringen var på vei til jobb da hun ble oppringt, var 52-åringen allerede på jobb da telefonen fra Hamar kom. Nå skulle han imidlertid ta seg fri resten av dagen. - Jeg skulle til å si at du kunne ringe tilbake senere, men nå kan du bare snakke. Nå tar jeg meg fri resten av dagen, for å si det sånn, jublet mannen. Og hvordan skulle han feire gevinsten? - Jeg tror det blir champagne i kveld, avsluttet den heldige sunnmøringen.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.