- Oj, nå ble jeg svett

Lotto-jubel for Drammens-mann.

(upublisert) Opprettet
Det ble jubel i stua for en 55-åring fra Drammen sist lørdag. Da Norsk Tipping fortalte mannen at han var blitt 2,8 millioner rikere, sa mannen: - Oj, nå ble jeg svett. Mannen hadde kjøpt sin Lotto-kupong fra Internett og hadde sammen med samboeren et selskap for noen venner da det plutselig ringte fra Hamar. - De sier at de blir svette de også! Nei, nå må jeg sette meg. Dette har jeg venta lenge på. Tusen hjertelig takk, jublet 55-åringen. Tre andre vinnere kunne også juble over å ha blitt Lotto-millionær sist lørdag.

LES OGSÅ: Mann (90) vil gi bort Lotto-gevinst

Lørdag er det 11 millioner kroner i Lotto-potten. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.