- Nei, jeg har ikke sett på Lotto-trekningen. Har jeg vunnet?

Lotto-jubel tre steder lørdag.

(upublisert) Opprettet
Det var flere gledesutbrudd rundt om i landet etter Lotto-trekningen lørdag kveld. En kvinne fra Bergen hadde helt glemt av programmet som vises hver lørdag klokka 19:45. Men så kom telefonen fra Hamar.

- Nei, jeg har ikke sett på Lotto-trekningen, har jeg vunnet? Jeg sitter og ser på Skal vi danse på TV2, og så glemte jeg Lotto-trekningen skjønner du. Har min faste rekke gått inn?

Og det hadde den. Bergenseren var blitt 4.196.875 kroner rikere. Kvinnen fortalte at hun spiller system for å få med sine faste bursdagstall og dermed hadde hun vunnet enda noen hundre tusen sammenlignet med 1.premien.

- Det her må bli feiring med en champagne jeg har stående, må nok ta en tur inn til naboen etter at jeg har ringt familie og venner, avslutter kveldens gladeste bergenser. I tillegg til Bergens-kvinnen, vant dessuten en mann fra Østfold og en fra Akershus 3.714.750 kroner hver. Lørdag er det ny trekning og potten denne uken er på 11 millioner kroner. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.