- Nå sitter barnebarnet mitt og lurer på hvor mye han skal få

Voldsomme gledesutbrudd over hele landet påskeaften.

(upublisert) Opprettet
Påskeaften ble utrolige 80 millioner kroner fordelt på 27 heldige vinnere i SuperLotto og Gull-Lotto. Mens 20 av disse vant 2,45 millioner, kunne de siste sju vinnerne juble for 4,3 millioner kroner i Gull-Lotto. Reaksjonene til vinnerne var som vanlig ganske så ulike, men de hadde én ting til felles: Sjokk og vantro. - Tusen takk! Å, fy søren. Jeg har tippa og tippa i mange år, og endelig var det min tur. Dette er helt topp, utbrøt Trysil-kvinnen i midten av 40-årene. - Er det alvor dette her, eller bare tull? Nå blir jeg helt matt. Du verden litt av en påskegave. Nå sitter barnebarnet mitt med begge tomlene i været og lurer på hvor mye han skal få, sa en annen kvinne fra Kvam. Blant vinnerne i Gull-Lotto-trekningen, var det en 25-årig kvinne fra Troms. Pengene skal naturlig nok gå til hus. - Det komiske er at jeg tidligere i kveld satt og spøkte om at jeg kom til å vinne i Lotto i kveld. Lørdag er det nye sjanser med cirka 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer