Nå økes Lotto-premiene

Flere kan vinne og større førstepremie.

(upublisert) Opprettet
For tredje gang på rad var det kun én med sju rette Lotto-tall forrige lørdag. - Er det mulig? Herlighet - at det går an, utbrøt mannen i 70-åra da Norsk Tipping slo på tråden sist lørdag kveld. Det ga 11.326.155 kroner rett inn på kontoen! Oslo-mannen kunne som så mange andre Lotto-vinnere ikke tro det han hørte. - Dette er veldig flott! Vi har mange barnebarn og oldebarn vi skal hjelpe, jublet den pensjonerte mannen sammen med kona. - Kona er helt matt og klarer nesten ikke si noen ting, sa mannen. Lørdag 21.mars blir Lotto ny. Det er flere viktige endringer å merke seg: - Premie ved 4 rette (mot 4 +1 tilleggstall tidligere). - Større vinnersjanse. I snitt vinner man på hver femte kupong, mot hver 17. kupong tidligere. - Større 1.premie. Snittet økes fra ca. 3,7 millioner til 5 millioner. - Rekkeprisen økes fra 4 til 5 kroner. Her kan du spille på lørdagens Lotto-trekning med rundt 13 millioner kroner i førstepremiepotten:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer