Nå har potten passert 100 millioner

Men likevel et stykke unna rekord.

(upublisert) Opprettet
Bare én av de fem vinnerne i forrige Viking Lotto-trekning var norsk. En mann fra Oslo vant drøyt 1 million kroner, mens de andre vinnerne var fra Litauen, Danmark og Finland. Dermed øker den totale førstepremiepotten til hele 101 millioner kroner i dagens Viking Lotto-trekning. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning. Skulle en nordmann stikke av med hele potten på rundt 101 millioner kroner, vil det være den femte største gevinsten i Norsk Tippings historie. Den største Lotto-gevinsten i Norge kom 15.mai i fjor. Da stakk en Skiens-mann av med 216 millioner kroner. Han dro på jobb dagen derpå.

Enorm Lotto-gevinst i USA

Det er likevel et godt stykke opp til amerikaneren som 1.april meldte seg som vinner i California Lottery. Raymond Buxton vant utrolige 2,53 milliarder kroner, en av USAs største lottogevinster gjennom tidene. - Det er utrolig hvordan en liten papirlapp kan forandre livet ditt, sa mannen, som ønsker å fortsette sitt rolige og anonyme liv. Mannen valgte å ta til takke med en engangsutbetaling på «bare» 1,4 milliarder kroner, skriver VG. Selv om det premiepottene ikke har nådd amerikanske tilstander enda, er det også i Norge mulighet for rekordutbetalinger. Fredag er potten i Eurojackpot vanvittige 460 millioner kroner. Det er kanskje verdt et forsøk.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.