Annonse

Nå har potten passert 100 millioner

Men likevel et stykke unna rekord.

Bare én av de fem vinnerne i forrige Viking Lotto-trekning var norsk. En mann fra Oslo vant drøyt 1 million kroner, mens de andre vinnerne var fra Litauen, Danmark og Finland. Dermed øker den totale førstepremiepotten til hele 101 millioner kroner i dagens Viking Lotto-trekning. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning. Skulle en nordmann stikke av med hele potten på rundt 101 millioner kroner, vil det være den femte største gevinsten i Norsk Tippings historie. Den største Lotto-gevinsten i Norge kom 15.mai i fjor. Da stakk en Skiens-mann av med 216 millioner kroner. Han dro på jobb dagen derpå.

Enorm Lotto-gevinst i USA

Det er likevel et godt stykke opp til amerikaneren som 1.april meldte seg som vinner i California Lottery. Raymond Buxton vant utrolige 2,53 milliarder kroner, en av USAs største lottogevinster gjennom tidene. - Det er utrolig hvordan en liten papirlapp kan forandre livet ditt, sa mannen, som ønsker å fortsette sitt rolige og anonyme liv. Mannen valgte å ta til takke med en engangsutbetaling på «bare» 1,4 milliarder kroner, skriver VG. Selv om det premiepottene ikke har nådd amerikanske tilstander enda, er det også i Norge mulighet for rekordutbetalinger. Fredag er potten i Eurojackpot vanvittige 460 millioner kroner. Det er kanskje verdt et forsøk.

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.