Nå er potten oppe i 142 millioner

- Æ ha vunne over to og en halv million!

(upublisert) Opprettet
Det ble ingen storpremie i Viking Lotto forrige onsdag. Lykketallet 40 var ikke blant de seks vinnertallene i Viking Lotto forrige onsdag. Det betyr at den totale potten økes til 142 millioner kroner kommende ønsdag. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto:

Lykkelig 40-åring fra Nord-Norge

Det var kun to personer som klarte å prikke inn seks rette tall. Den ene vinneren var finsk, men den andre, en kvinne fra Mosjøen, endte i lykkerus da hun fikk gledesbudskapet. - Nå tuller du med meg, utbrøt 40-åringen som vant 2,5 millioner i forrige ukes Viking Lotto-trekning. Kvinnen fra Mosjøen begynner å le da Norsk Tiupping forteller hvor mye hun har vunnet. - Æ ha vunne over to og en halv million! Det e Norsk Tipping som ringe! LES HELE SAKEN: Kjøpte millionkupongen på impuls

 Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer