Nå er potten oppe i 142 millioner

- Æ ha vunne over to og en halv million!

(upublisert) Opprettet
Det ble ingen storpremie i Viking Lotto forrige onsdag. Lykketallet 40 var ikke blant de seks vinnertallene i Viking Lotto forrige onsdag. Det betyr at den totale potten økes til 142 millioner kroner kommende ønsdag. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto:

Lykkelig 40-åring fra Nord-Norge

Det var kun to personer som klarte å prikke inn seks rette tall. Den ene vinneren var finsk, men den andre, en kvinne fra Mosjøen, endte i lykkerus da hun fikk gledesbudskapet. - Nå tuller du med meg, utbrøt 40-åringen som vant 2,5 millioner i forrige ukes Viking Lotto-trekning. Kvinnen fra Mosjøen begynner å le da Norsk Tiupping forteller hvor mye hun har vunnet. - Æ ha vunne over to og en halv million! Det e Norsk Tipping som ringe! LES HELE SAKEN: Kjøpte millionkupongen på impuls

 Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.