Nå er det Gull-Lotto

For tredje gang i år.

(upublisert) Opprettet
Verken i Viking Lotto eller Lotto var det noen som klarte å prikke inn alle de rette tallene forrige uke. Men det gjør at det er enda en grunn til å spille Lotto denne uken. Dermed får vi årets tredje Gull-Lotto-trekning med 22 millioner kroner i potten. For to uker siden stakk en mann av med hele Lotto-potten på 11 millioner. - Oj, er jeg den eneste som har syv rette? Jeg sparer til bil, så nå blir det ihvertfall ny bil, sa mannen til Norsk Tipping. Det blir sikkert en fin bil. LES OGSÅ: Mann i 40-åra vant 10,8 millioner Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.