Lørdag er det Gull-Lotto

23 millioner i førstepremiepotten.

(upublisert) Opprettet
Ingen klarte å prikke inn de syv riktige tallene i forrige Lotto-trekning. Det betyr Gull-Lotto og førstepremiepotten dobles. Det gir en mulig gevinst på hele 23 millioner kroner. Her kan du spille på lørdagnes trekning:

Fem vinnere delte forrige Gull-Lotto-pott

18.januar i år var sist gang det var Gull-Lotto. Da var det fem vinnere som hver vant 4,8 millioner kroner. Blant vinnerne var en 24-åring fra Lørenskog. - Jeg bare leverte inn en kupong i håp om å vinne et par hundre kroner. Vi er på utkikk etter en større leilighet, så pengene kommer godt med. Nei, dette var stort, sa den unge mannen til Norsk Tipping. En annen vinner rakk akkurat å levere kupongen tre minutter før fristen. - Dette blir en ny start for oss. Jeg skal jobbe søndag, men nå skal jeg ringe og spørre om jeg kan få fri, sa 38-åringen fra Spydeberg. LES HELE SAKEN: Fem personer delte Gull-Lotto-potten

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer