Lå i senga og sov - så ringte det fra Hamar

Snakk om god start på dagen.

(upublisert) Opprettet
- Hvis du ikke har stått opp enda, bli gjerne liggende for vi har gode nyheter, sa Norsk Tipping da de ringte fra Hamar. Med sen trekning, tok Norsk Tipping først kontakt med kvinnen torsdag morgen. Hun hadde seks rette i Viking Lotto og var dermed blitt 2,8 millioner rikere. - Å nei, dette er ikke sant! Jeg tror jeg drømmer, sa damen med tårene trillende. Kvinnen fra Gjøvik hadde sett en plakat om at det var 110 millioner kroner i førstepremiepotten. Da bestemte hun seg for å kjøpe en Lotto-kupong på Rimi. - Jeg vinner ofte på kupongene jeg kjøper der, sa kvinnen til Norsk Tipping. Kvinnen har allerede planlagt en reise sammen med døtrene sine. Turen spanderes. Gjøvik-kvinnen var ikke den eneste kvinnen med seks rette forrige onsdag. Også Anne Maret (27) kunne juble over 2,8 Viking Lotto-millioner. Onsdag er det mulig å vinne utrolige 119 millioner kroner om lykketallspotten skulle gå. Er det din tur denne gangen? Her kan du spille i den kommende trekningen:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.