Kom rett fra ferie i Thailand - så ringte Norsk Tipping

Fire personer hadde kjempeflaks.

(upublisert) Opprettet
Sist lørdag ble tre menn og en dame 2,8 millioner kroner rikere. De heldige vinnerne kom fra Nord-Trøndelag, Finnmark, Vestfold og Aust-Agder. Blant disse var 48-år gamle Robert Sundli som kom rett hjem fra ferie i Thailand og hadde planer om å gå tidlig til sengs. Lotto-trekningen måtte han likevel få med seg. Kort tid etter at tallene dukket opp på tv-skjermen, ringte telefonen. Fra Norsk Tipping på Hamar. - Tusen takk for at du ringer. Jeg satt og så på tallene som ble trukket, og jeg kjente igjen tallene. Jeg var på vei til å sjekke kupongen nå!, sa Sundli til Norsk Tipping. En annen heldig vinner var en mann fra Finnmark. - Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg hadde besøk av datteren og glemte å få med meg sendingen. Du tuller, eller?, var den umiddelbare reaksjonen da Norsk Tipping overrakte gladmeldingen. Hittil har 5099 personer blitt Lotto-millionærer siden første trekning i 1986. I lørdagens trekning er det stor sjanse for at nummer 5011 kommer med 11 millioner kroner i potten. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.