- Jeg tenkte bare at den dagen jeg vinner, så ringer dere ...

Ny alenevinner?

En mann fra Nordland var sist lørdag alene om å stikke av med Lotto-potten. Med Gull-Lotto-trekning kunne han glede seg over 22.604.635 kroner rett inn på kontoen. Dette var historiens åttende største førstepremie i Lotto. Lørdag 12.april er førstepremiepotten tilbake til normalt nivå på 11 millioner kroner. Her kan du spille på lørdagens trekning:

Ble helt skjelven da Norsk Tipping ringte

Mannen som stakk av med lørdagens kjempepott hadde ikke sjekket sin egen kupongen. Trekningen hadde han imidlertid sett på tv og dermed hadde han også fått med seg den høye premien. - Jeg spiller Lotto hver lørdag, men jeg sjekker aldri kupongen - jeg tenkte bare at den dagen jeg vinner, så ringer dere... Nordlendingen satt midt i Fjordlands-middagen og ble skjelven da han hørte at det var nettopp han som var vinneren av den store gevinsten. - Er det mulig? Er dette sant? Jeg er helt sjokka! Det er jo helt fantastisk! Mannen sa dessuten at sommerferien blir noe oppgradert og at barn i etableringsfasen vil få litt ekstra støtte. LES OGSÅ: Vant hele Gull-potten alene

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.