Jackpot med 90 millioner i kveld

Kommer storgevinsten?

(upublisert) Opprettet
Ingen klarte å prikke inn de seks rette tallene i forrige Viking Lotto-trekning onsdag.  Dermed overføres jackpoten på 10 millioner til kveldens trekning. Med 67 millioner i norsk lykkepott samt 13 millioner i den internasjonale, betyr det totalt 90 millioner kroner i førstepremiepotten i kveld. Skulle én person stikke av med hele potten, blir det Norges femte største utbetaling noensinne. Her kan du levere til dagens trekning:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.