Annonse

Jackpot i Viking Lotto

161 millioner i førstepremiepotten.

Ingen klarte å prikke inn seks rette tall i forrige onsdags Viking Lotto. Dermed blir det store premier å spille om i kveldens trekning: Hele 161 millioner kroner! Dersom én person stikker av med hele førstepremien, vil det bli den nest største premien i Norsk Tippings historie.

LES OGSÅ: De 20 største premiene i Norsk Tippings historie

- Jeg har det veldig bra

Den største premien i historien kom også i Viking Lotto. For ganske nøyaktig ett år siden vant en mann fra Troms 216 millioner kroner. Mannen snakket nylig med Norsk Tipping om hvordan året med kjempegevinsten hadde vært. - Jeg har det rett og slett veldig bra, sa den superheldige vinneren. Og hvordan blir dagene etter man har vunnet over 200 millioner kroner? - Det var jo 17. mai rett etterpå, og da var det vel neppe ett eneste sted i hele Troms fylke du ikke ble beskyldt for å være vinneren hvis du var mann og mellom 60 og 70 år.  Alle snakket om det, og mange spurte: var det du som vant, eller? Ja, hadde det vært så vel, svarte jeg, og lo med, og ingen mistenkte at jeg var vinneren, sa mannen. Senere i kveld kan det kanskje bli deg? Her kan du spille på onsdagens trekning:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider