Jackpot i Viking Lotto

161 millioner i førstepremiepotten.

(upublisert) Opprettet
Ingen klarte å prikke inn seks rette tall i forrige onsdags Viking Lotto. Dermed blir det store premier å spille om i kveldens trekning: Hele 161 millioner kroner! Dersom én person stikker av med hele førstepremien, vil det bli den nest største premien i Norsk Tippings historie.

LES OGSÅ: De 20 største premiene i Norsk Tippings historie

- Jeg har det veldig bra

Den største premien i historien kom også i Viking Lotto. For ganske nøyaktig ett år siden vant en mann fra Troms 216 millioner kroner. Mannen snakket nylig med Norsk Tipping om hvordan året med kjempegevinsten hadde vært. - Jeg har det rett og slett veldig bra, sa den superheldige vinneren. Og hvordan blir dagene etter man har vunnet over 200 millioner kroner? - Det var jo 17. mai rett etterpå, og da var det vel neppe ett eneste sted i hele Troms fylke du ikke ble beskyldt for å være vinneren hvis du var mann og mellom 60 og 70 år.  Alle snakket om det, og mange spurte: var det du som vant, eller? Ja, hadde det vært så vel, svarte jeg, og lo med, og ingen mistenkte at jeg var vinneren, sa mannen. Senere i kveld kan det kanskje bli deg? Her kan du spille på onsdagens trekning:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.