Jackpot i Viking Lotto onsdag

Potten øker.

(upublisert) Opprettet
Etter at ingen klarte å prikke inn de seks rette tallene i forrige Viking Lotto-trekning, vil det bli en ekstra stor pott onsdag. Med full klaff og lykketallet trukket ut blant de seks tallene, vil potten være på 45 millioner kroner. 23 av millionene kommer fra den norske lykketallspotten. Selv om det ikke ble noen ny Lotto-millionær denne onsdagen, ble det likevel storgevinst i Joker. 32-årige Michael fra Skien vant 3,5 millioner fra sofaen. - Det er helt fantastisk. Jeg har akkurat solgt leiligheten min og er på husjakt. Dette hjelper bra på egenkapitalen, sa 32-åringen til Norsk Tipping. 32-åringen fortalte videre at han er en ivrig Joker-spiller. - Jeg pleier å levere kupongen min mandag eller tirsdag. Jeg har gjort det i flere år. Nå har huskjøp førsteprioritet. Men det blir nok også en bra ferie til høsten, avsluttet han. Her kan du spille på onsdagens trekninger:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer