Ingen med seks rette siden 127 millioners-gevinsten

Da er det kanskje på tide onsdag?

(upublisert) Opprettet
Det er to uker siden forrige gang en kvinne fra Kristiansund stakk av med den nest største gevinsten i Norsk Tippings historie. Kvinnen i 50-årene vant utrolige 127 millioner kroner, kun slått av 216 millioners-gevinsten fra 2013. Hun reagerte naturlig nok med vantro da det ringte fra Hamar. - Det er helt ufattelig. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si. Jeg er nesten litt redd for at jeg skal våkne opp i morra og bare oppdage at det var en drøm, sa damen i 50-årene da hun fikk telefon fra Norsk Tipping. LES OGSÅ: Dette ville vi brukt 127 millioner kroner på Sist onsdag var det derimot ingen med seks rette tall. Det betyr jackpot og dobbel gevinst i denne trekningen. Total premiepott er på 26 millioner kroner. Her kan du spille i den kommende trekningen:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.