I dag er det 108 millioner kroner i potten

Trekkes lykketallet ut?

(upublisert) Opprettet
En spiller fra Finland var den eneste som prikket inn de seks rette tallene i forrige Viking Lotto-trekning. Mannen kunne glede seg over 4,9 millioner kroner. Ettersom lykketallet ikke ble trukket ut, vokser potten til over 108 millioner kroner i dag, hvorav 79 av millionene kommer fra den norske lykketallspotten. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning: Finland hadde for øvrig mer å glede seg over i forrige uke. Sist fredag vant et andelslag på 10 personer rekordpotten på 470 millioner kroner i Eurojackpot. Det er tre uker siden sist gang en norsk vinner vant over 10 millioner. Hun var i tillegg alene om premien. - Dette kan bare beskrives som et veldig veldig lykkelig øyeblikk, sa den 39-årige tobarnsmoren da Norsk Tipping ringte. LES OGSÅ: Norsk Tippings 20 største utbetalinger

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.