Hva ville du gjort med en halv milliard kroner?

Vanvittige 488 millioner kroner i potten i Eurojackpot

(upublisert) Opprettet
Det har vært flere store utbetalinger i Norsk Tippings historie det siste året. Den største kom i Viking Lotto 15.mai i fjor da en mann fra Troms vant vanvittige 216 millioner kroner. Det var bare to uker etter at 63-årige Yngvar Borgersen fra Skien vant 102 millioner kroner i Eurojackpot, noe som hittil er den største utbetalingen som er kommet i spillet. - Sønnen min satt og så på sendingen, og når han så at det var en nordmann som stakk av med 102 millioner hadde han sagt: "den jævlen", også var det jo faren hans, sa mannen da Norsk Tipping snakket med ham. Men summen er likevel ingenting i forhold til potten i fredagens Eurojackpot-trekning i spillet som er et samarbeid mellom flere europeiske land. Da skal det nemlig spilles om vanvittige 488 millioner kroner, nær en halv milliard kroner. Det er den største potten i Norsk Tippings historie. Den forrige rekorden var på 471 millioner kroner og ble vunnet av et spillelag fra Finland. Det er nok vanskelig å forestille seg så vanvittige summer, men hva hadde du gjort med 488 millioner kroner dersom akkurat du vant? Del din drøm i kommentarfeltet nederst!

Her kan du spille på den vanvittige potten:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.