Hva ville du gjort med 11 Lotto-millioner?

En familiefar i 30-årene vant lørdag 11.422.320 kroner i Lotto. Hva ville du gjort om Lotto-drømmen gikk i oppfyllelse?

(upublisert) Opprettet
De færreste av oss får oppleve at Lotto-drømmen går i oppfyllelse. Alle vet at sjansene er virkelig mikroskopiske, men mange spiller med håpet om at «Kanskje er det min tur denne gangen?». Det visste nok sist lørdags heldige Lotto-vinner fra Drammen også. Mannen i 30-årene kunne ikke helt tro det han hørte da telefonen fra Norsk Tipping kom. - Kan du si premiebeløpet en gang til, spurte mannen. Norsk Tipping gjentok summen. 11.422.320 kroner var på vei til kontoen. Da ble det stille i den andre enden. Les hele saken her Men hva ville du gjort med pengene dersom du var den heldige og vant 11 millioner i Lotto? Ville du sagt opp jobben? Reist jorda rundt? Gitt til veldedighet? Ville du holdt det hemmelig for dine nærmeste? Del dine drømmer i kommentarfeltet!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.