- Hva sier du? Fytte he....te!

Nå vurderer mannen å førtidspensjonere seg.

(upublisert) Opprettet
Det var kun én rekke med sju rette Lotto-tall sist lørdag. Den heldige mannen fra Nedre Eiker i Buskerud stakk av med 10,9 millioner kroner. Han hadde levert inn en femukers kupong på nettet. I den siste uken slo det til: - Hva sier du? Fytte he....te, sa mannen da Norsk Tipping ringte. - Jeg har alltid sagt at jeg kom til å være helt rolig om jeg fikk telefon fra Hamar, men jeg må jo være så ærlig å si at det stemmer ikke helt med virkeligheten akkurat nå. Dette var utrolig moro, sa mannen videre. Mannen kunne ikke si hva han skulle bruke pengene på, men fortalte at med premien var det aktuelt å pensjonere seg tidligere. Penger er i alle fall ikke noe problem lenger!

Lotto blir ny

  Lørdag 14.mars er det siste gang med Lotto-trekningen slik vi har kjent den gjennom 26 år. 21.mars blir det en rekke nye endringer, blant annet kan man vinne med kun fire rette tall. I tillegg vil man i snitt vinne premie på hver femte kupong, mot tidligere hver 17. kupong. Her kan du spille på lørdagens Lotto-trekning:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.