- Har e vonne? 3,7 milliona? Ho-hoooi!

Drammenser ble Lotto-millionær på selveste Valentines-dagen.

(upublisert) Opprettet
To personer stakk av med 3,7 millioner i forrige ukes Lotto-trekning. En av de var en kvinne fra Brønnøysund som var sammen med venner da telefonen fra Hamar kom. - Har e vonne? 3,7 milliona? Ho-hoooi! Ja, det var ikke verst! Jeg så litt av sendinga, men jeg gikk litt til og fra, jublet kvinnen. Kvinnen fortalte at hun var fast Lotto-spiller, men at hun foreløpig ikke visste hva pengene skulle gå til. - Ja, jeg har barn og barnebarn så de skal nå få bein å gå på, men ærlig talt, jeg har egentlig aldri tenkt så langt jeg, sa den lykkelige nordlendingen. Nå gledet damen seg til å ringe banken mandag for å sjekke saldoen. Lørdag er det nye tall og nye muligheter med cirka 11 millioner kroner i Lotto-potten. Om du vil prøve lykken selv, kan du spille her:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert. (Vinnersjanse i ekstratrekningen er 1:5,7 mill. per rekke. Vinnersjanse ordinær trekning: 1:5,4 mill. per rekke.)
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer