Gull-Lotto og SuperLotto på én og samme dag

Kan bli 32 nye Lotto-millionærer.

(upublisert) Opprettet
Det er enda en grunn til å spille Lotto lørdag. Det er nemlig SuperLotto-trekning med 32 millioner kroner i potten. SuperLotto foregår ved at det først trekkes et tilfeldig tall mellom 1 og 32 som bestemmer antall personer millionene blir fordelt på. 21.juni var dette tallet to, slik at hele potten ble fordelt på kun to personer. Trekningen før der igjen var tallet 26, slik at hele 26 personer kunne glede seg over milliongevinst. Det er dermed mulig å få 32 vinnere som hver får én million eller én vinner av 32 millioner kroner. Hver Lotto-rekke du har levert inn gir én sjanse i førstkommende SuperLotto-trekning. Jo flere rekker, dess flere sjanser har du til å vinne. Og ikke nok med det. Ettersom det var ingen med sju rette i forrige trekning, er det også Gull-Lotto i trekningen av de ordinære Lotto-tallene. Det betyr dobling av potten og totalt 23 millioner kroner i mulig gevinst. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.