- Fleipet med at jeg skulle ha pokerfjes hvis jeg fant i Lotto

Kvinnen som vant 11,5 millioner i Lotto sist lørdag var på jobb da det ringte fra Hamar.

(upublisert) Opprettet
Etter gjentatte forsøk på å få tak i kvinnen i 60-årene i løpet av helgen, fikk Norsk Tipping endelig svar. Først mandag formiddag fikk de svar og kunne overbringe gladmeldingen. - Å gurimalla. Nå fikk jeg nesten sjokk. Er det sant, utbrøt kvinnen da hun fikk høre at hun 11.552.885 kroner var på vei rett inn på hennes bankkonto. Kvinne kunne ikke si hva hun kom til å bruke pengene på, men fortalte at hun bare én uke før hadde spøkt med hvordan hun villere reagert dersom akkurat hun vant. - Sist uke fleipet jeg med at jeg skulle ha pokerfjes hvis jeg vant i Lotto. Jeg får se om jeg klarer det, sa den nybakte Lotto-millionæren. Lørdag får alle som leverer inn en rekke en ekstra sjanse til å bli Lotto-millionær.  Norsk Tipping trekker ut tre heldige vinnere som hver får én million kroner. Trekningen er helt tilfeldig og vinnersjansen øker for hver rekke du leverer inn.
Her kan du spille på den kommende trekningen:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.