Dette fylket fikk flest nye Lotto-millionærer

4885 Lotto-millionærer i Norge. Hvem blir den neste?

(upublisert) Opprettet
Med 244 nye Lotto-millionærer i 2013, satte Norsk Tipping ny rekord i fjor. - 2013 ble et utrolig morsomt år for Lotto, da vi satte vinnerrekord i antall nye Lotto-millionærer, sier merkevareansvarlig i Norsk Tipping, Tove Kristin Liberg. LES OGSÅ: Sjekk rekordutbetalingene i 2013 Siden Norsk Tippings så sitt lys i 1986, er det 4885 Lotto-millionærer i Norge. Av de 244 nye Lotto-millionærene i 2013, var 89 kvinner og 155 menn. Akershus huser flest nye Lotto-millionærer med 27, mens Hordaland og Sør-Trøndelag deler andreplassen med 25. Sist lørdag var det fire vinnere som hver vant like i underkant av tre millioner. LES OGSÅ: - Å, jeg er så glad, at det skulle skje meg? Er det din tur denne gangen? Her kan du spille:

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.