Det kan bli deg!

Lyntoto er spillet for deg som ikke har peiling på hest. Du får faktisk hjelp til å vinne.

(upublisert) Opprettet
Drømmer du om å få selveste jackpoten, eller blir du glad for litt ekstra å rutte med? Vel, begge deler er mulig. Alle kan være med, og alle kan vinne! Du trenger overhodet ikke å ha peiling på hest for å tjene noen ekstra slanter, eller vinne de store premiene. Lyntoto går ut på å finne vinneren i forhåndsbestemte løp. Det virker kanskje for godt til å være sant, men det er faktisk bare å gjøre følgende: 1. Finne ut hvor mye du ønsker å spille for. 2. Betale for spillet. 3. Oppgi mobil eller epost hvis du ønsker varsel hvis du vinner. Enkelt, hva? Prøv i boksen under. Fortsatt usikker? Se denne korte videoen som viser deg helt nøyaktig hvordan du gjør det: Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31.august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.