Annonse

Begynte å gråte da telefonen fra Hamar kom

Onsdag er det nye sjanser for Lotto-jubel.

Heller ikke i forrige trekning var det noen med seks rette i Viking Lotto. Men onsdag er det nye sjanser og uten vinnere sist vil potten øke ytterligere. Potten er dermed oppe i utrolige 147 millioner kroner. Skulle én vinner stikke av med hele potten, vil det være den nest største gevinsten i Norsk Tippings historie. Den største Viking Lotto-gevinsten er fortsatt fra 2013 da en mann fra Troms vant svimlende 216 millioner kroner.

Begynte å gråte

Sist gang det ble en norsk vinner i Viking Lotto, begynte den heldige kvinnen med seks rette å gråte da telefonen fra Hamar kom. - Det kan ikke være sant, dette er helt vanvittig, jublet kvinnen fra Trondheim.

- Dette er første gang jeg vinner noe som helst mer enn 40 kroner.

Det er ikke så rart hun begynte å gråte. Hun vant hele 5.111.880 kroner en onsdag kveld i september. Nei, sjansen for å vinne er ikke stor, men uten å spille vinner du i alle fall ikke. Her kan du spille. Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider