Begynte å gråte da telefonen fra Hamar kom

Onsdag er det nye sjanser for Lotto-jubel.

(upublisert) Opprettet
Heller ikke i forrige trekning var det noen med seks rette i Viking Lotto. Men onsdag er det nye sjanser og uten vinnere sist vil potten øke ytterligere. Potten er dermed oppe i utrolige 147 millioner kroner. Skulle én vinner stikke av med hele potten, vil det være den nest største gevinsten i Norsk Tippings historie. Den største Viking Lotto-gevinsten er fortsatt fra 2013 da en mann fra Troms vant svimlende 216 millioner kroner.

Begynte å gråte

Sist gang det ble en norsk vinner i Viking Lotto, begynte den heldige kvinnen med seks rette å gråte da telefonen fra Hamar kom. - Det kan ikke være sant, dette er helt vanvittig, jublet kvinnen fra Trondheim.

- Dette er første gang jeg vinner noe som helst mer enn 40 kroner.

Det er ikke så rart hun begynte å gråte. Hun vant hele 5.111.880 kroner en onsdag kveld i september. Nei, sjansen for å vinne er ikke stor, men uten å spille vinner du i alle fall ikke. Her kan du spille. Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.