- Å nei, jeg tror jeg dåner nå. Er det sant?

Hvordan ville du reagert?

(upublisert) Opprettet
I helgen ble det tre nye Lotto-millionærer. 86-åringen, som kan glede seg over nær 3,6 millioner kroner rett inn på kontoen, reagerte slik da hun fikk gladmeldingen: - Nei, hva er det du sier. Tårene triller. Dette var stort, Når telefonen fra Hamar først kommer, reagerer mange naturligvis med sjokk og vantro. - Dette er helt rått. - Nå er jeg litt skjelven. - Å nei, jeg tror jeg dåner nå. Er det sant? - Er det mulig? Er dette sant? Jeg er helt sjokka! Det er jo helt fantastisk!, sa for eksempel Gull-Lotto-vinneren som stakk av med 23 millioner kroner. Eller hva med mannen i 30-årene som vant 55 millioner kroner? - 55 millioner kroner? Norske kroner? Er du seriøs? Oh my god! Men andre ganger er det mer som ligger bak reaksjonene.

Hadde knapt råd til å kjøpe Lotto-kupong

Kvinnen fra Troms som stakk av med 41 millioner kroner i september i fjor fortalte at hun har hatt mye motgang i livet. Det var bare så vidt hun hadde råd til å kjøpe en Lotto-kupong. - Det har ikke gått opp for meg ennå. Jeg må be en venninne komme bort til meg i kveld. Jeg kommer ikke til å få sove i natt. Går det an, fortalte kvinnen til Norsk Tipping. Med norgeshistoriens fjerde største Lotto-gevinst kunne hun også oppfylle drømmen om endelig å kjøpe tomt, bygge hus samt bidra økonomisk til barna. Snakk om flaks!

- Var vant til å vende på hver krone

En annen rørende historie, er reaksjonen til Lotto-millionær nummer 5000 nylig. Norsk Tipping snakket med den 32 år gamle småbarnsmoren et par dager etter at hun først hadde fått beskjeden. - Det er fortsatt uforståelig, men nå har jeg vært i banken og sett at pengene står på kontoen min. Rådgiveren vår i banken fikk store øyne, men var veldig glad på mine vegne, fortalte hun til Norsk Tipping. Sjelden har Lotto-millionene kommet bedre med. Kvinnen opplyste at hun har hatt tøffe tider og at hun «alltid har hatt uflaks». Nå kan hun glede seg over over 2,2 Lotto-millioner. - Alle trodde det bare var tull – at det var for godt til å være sant. Da de skjønte at det faktisk stemte, fortalte de at de syntes det var velfortjent. Vi har hatt tøffe tider, så dette er helt ubeskrivelig, sier Sandvika-kvinnen. - Vi har vært vant til å spinke og spare og vende på hver krone. Dette er virkelig en lettelse og det blir en helt ny hverdag, sier hun. Men av og til trenger man ikke å si så mye. - Tusen, tusen takk, var reaksjonen til en vinner i 40-åra fra Ski. Onsdag er det Viking Lotto-trekning med hele 62 millioner kroner i potten. Her kan du spille:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert. Hvordan ville du reagert om det plutselig kom en telefon fra Norsk Tipping på Hamar en lørdag kveld?

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.