71 millioner i førstepremie sist - 61 millioner nå?

To heldige vant kjempepotten på 142 millioner sist onsdag. Blir det ny kjempegevinst i Viking Lotto igjen?

(upublisert) Opprettet
Med 61 millioner i potten, kan det bli en ny jubelkveld for en heldig Viking-Lotto-spiller onsdag. Det er bare én uke siden to nordmenn delte superpotten på 142 millioner. Da ble lykketallet 17 trukket ut, noe som utløste 71 millioner i førstepremie til en dame fra Oslo og en mann fra Vestfold. Denne uken utbetales 61 millioner kroner dersom lykketallet er blant vinnertallene. Og det har skjedd flere ganger det siste året. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning De glade vinnerne av Norsk Tippings fjerde største Viking Lotto-utbetaling var naturlig nok målløse etter å ha fått telefon fra Norsk Tipping. Den ene, en dame fra Oslo, hadde problemer med å ta forstå hvor mye penger hun egentlig hadde vunnet. - Du får si det samme til sønnen min, sa hun og ga telefonen videre. Mannen fra Vestfold reagerte på samme måte som mange andre. - Det er jo så vanvittig mye mer penger enn det, jeg klarer ikke se det for meg, dette må jeg bare gi litt tid til å la synke inn.

LES OGSÅ: To personer vant 71 millioner kroner

Hvordan ville du brukt pengene om du hadde vunnet 71 millioner kroner?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.