69 millioner!

Ny storutbetaling?

(upublisert) Opprettet
Onsdag kan en alenevinner stikke av med hele 69 millioner kroner i Viking Lotto. Det er nok til litt ekstra salt i maten, og vel så det. For at det skal skje, må lykketallet trekkes ut. Det var nettopp det som skjedde ved forrige storutbetaling 12.februar. Da vant to personer fra henholdsvis Oslo og Vestfold 71 millioner kroner hver. Begge hadde problemer med å ta innover seg hvor mye de faktisk hadde vunnet da Norsk Tipping ringte og forklarte at de hadde vunnet den fjerde største Viking Lotto-gevinsten i historien. - Det er så vanvittig mye penger, jeg klarer ikke se det for meg, dette må jeg bare gi litt tid til å la synke inn, sa mannen i 60-årene. Her kan du spille på onsdagens Viking Lotto-trekning: I november i fjor gikk lykketallspotten to ganger, noe som førte til utbetaling på over 100 millioner begge gangene.

LES OGSÅ: Norsk Tippings 20 største gevinster

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.