42-åringen trodde det var en telefonselger da det ringte fra Hamar

Onsdag er toppgevinsten utrolige 171 millioner kroner.

(upublisert) Opprettet
Fire personer stakk av med 5,7 millioner kroner hver i forrige trekning av Viking Lotto. To av disse var norske, blant annet en 42-årig mann fra Farsund. - Nei, så fantastisk. Jeg ble først litt irritert fordi jeg trodde først du var en telefonselger, så jeg holdt på å legge på røret, sa mannen til Norsk Tipping. Og da er det kanskje ikke så rart at kona til den heldige vinneren tok helt av.

- Nå danser kona i stua, sa mannen.

LES OGSÅ: Hadde seks rette i Lotto tre ganger - så vant han i Viking Lotto

Det ble ikke noe lykketall trukket ut i forrige Viking Lotto-trekning og dermed er det stadig vanvittige 171 millioner kroner i potten onsdag. Her kan du spille i den kommende trekningen:

Er du ikke nettspiller?

Fortvil ikke. Om du ikke er registrert for å spille på nett, er du bare noen tasteklikk unna å kunne registrere deg klar til å spille. Har du en smarttelefon, kan du spille rett fra mobilen. Guiden under veileder deg om du ikke allerede er registrert.

SE OGSÅ: Flere nyheter på SOLs tippesider

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.