34 millioner i V75-potten - slik øker du vinnersjansene

Ja, du kan faktisk øke vinnersjansene.

(upublisert) Opprettet
Lørdag 18.januar er det hele 34 millioner i potten i V75 på Jarlsberg. Dette er også spillet med de største premiene. LES OGSÅ: Tidenes største travspillpremier Mange tror man er avhengig av å kunne mye om hest for å spille på hestespill. Det er en sannhet med modifikasjoner. Det er flere måter du kan spille på hest på nett uten noen kunnskaper. ANDELSLAG: I andel kjøper du en andel av en større bong og spiller sammen med andre. Du eier dermed en tidel av en større kupong. Du må riktignok dele en eventuell gevinst med ni andre, men har på den annen side mye større vinnersjanse. I stedet for å spille for f.eks. 100 kroner alene, vil du kunne eie en tidel av en kupong til 1000 kroner. - Sist lørdag var det 32 V75-vinnere som kunne kvittere ut mellom 120 000 og 150 000 kroner, forteller nettspillsjef i Norsk Rikstoto Morten Tønnessen til SOL. - 11 av disse vinnerne var Andelsbank-lag og vi hadde da altså 110 V75-vinnere som kunne fylle opp en slunken januar-lommebok med mellom 12- og 15 000 kroner, fortsetter Tønnessen. LYNTOTO: Dette er spillet som passer ypperlig for deg som ikke kan noe om hest. Spiller du Lyntoto lager maskinen en kupong for deg, med en blanding av favoritter og outsidere. Her kan du spille Lyntoto for lørdagens V75-løp: LYNBANKER: Dersom du har litt kunnskap om hestespill, er Lynbanker spillet for deg. Her kan du fylle ut deler av kupongen selv, eller fylle ut hele kupongen på egenhånd. Løpet på Jarlsberg starter 15:00 lørdag. Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.