30 millioner i V75-potten

Kanskje blir det deg?

(upublisert) Opprettet
Lørdag er det duket for nytt løp i V75 som kan gi ekstra påfyll i lommeboken rett før jul. Det er hele 30 millioner i potten i V75 på Bjerke Travbane! Det er ikke mer enn seks måneder siden en heldig vinner stakk av med 22 millioner kroner på samme bane. Og ikke nok med det. For ganske nøyaktig ett år siden fikk en heldig vinner fra Sarpsborg nær 42 millioner inn på kontoen. Det ble nok en ekstra fin julefeiring for den familien. Kanskje er det din tur denne gangen?

LES OGSÅ: Tidenes travspillpremier i Norge 

Slik spiller du Lyntoto Har du ikke peiling på hest? Fortvil ikke. Lyntoto er spillet for nettopp deg som ikke kan så mye. Maskinen plukker ut hester blant favorittene og outsiderne. Dersom du har litt kunnskap om hest, kan du forsøke deg på spillvarianten Lynbanker. Der kan du selv markere egne hester på bongen, velge hvor mye du vil spille for og la spillsystemet gjøre resten.

LES OGSÅ: Så lett er det å spille på hest på nett

Siden V75-spillet startet i 1995 har 52 vinnere vært alene om å ha 7 rette. Sist 31. august 2013.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.